Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Overige zonnebrillen

 

Overige zonnebrillen bij Styledeals!

 

Een goede zonnebril zorgt er niet alleen voor dat je op zonnige dagen de deur uit kan zonder je ogen dicht te knijpen tegen het zonlicht, maar ook dat je ogen beschermd zijn tegen de schadelijke UV stralen van de zon. We raden je dan ook van harte aan om een wat duurdere zonnebril van goede kwaliteit te kopen om je ogen echt goed te beschermen. En omdat een duurdere zonnebril van betere kwaliteit is dan een goedkopere gaat de bril veel langer mee dan een goedkopere variant. Hierdoor heb je erg lang plezier van je investering in je dure bril, zodat je de kosten er makkelijk uit haalt. 

Dat UV straling schadelijk is voor je huid weten we, maar het is ook schadelijk voor je ogen. Hier zul je op latere leeftijd pas last van gaan krijgen. Het kan het verschil maken tussen goed blijven zien en slechtziend worden. Zonder goede bescherming kun je permanente schade aan je ogen veroorzaken. Blootstelling aan overmatige uv-straling verhoogt het risico op staar. Voor de vorming van oorziektes geldt dat het effect optreedt na opeenstapeling van schade over een lange periode. Een goede zonnebril is dan ook essentieel. Een zonnebril hoeft niet duur te zijn om je ogen goed te beschermen. 

  • Geeft de zonnebril UV bescherming?
  • Passen de glazen en het montuur goed? 
  • Heeft de zonnebril een markering?
  • Reduren de glazen licht en beschermt het tegen verblinding?
  • Zijn de glazen zuiver
  • Zijn de glazen onbreekbaar

Een zonnebril past altijd, ook in de winter. Ook voor de wintersport of jouw reisje naar de Canarische Eilanden in de winter is nieuwe bril zeer geschikt. Maar ook de winterzon in Nederland kan heel fel zijn. Kortom genoeg redenen om je slag te slaan tussen onze overige zonnebrillen.

Bekijk hier ons hele assortiment zonnebrillen.

Lees meer Lees minder