GUESS zonnebrillen

Over het merk Guess
Het merk is in 1981 opgericht door de Franse gebroeders Marciano, welke naar Amerika zijn gegaan om het droom te verwezenlijken. De broers keken dankzij hun Europese afkomst anders naar kleding dan de Amerikanen. Zo hebben de broers de welbekende denim her ontworpen, waardoor ze bekend werden als innovatieve ontwerper. 

 

Ons assortiment Guess zonnebrillen

Bij Styledeals hebben wij een ruim assortiment Guess zonnebrillen. De zonnebrillen collectie van Guess is origineel, fris en innovatief in zijn ontwerp. Guess zonnebrillen zijn zeer gewild bij fashion forward vrouwen over de hele wereld. 


GUESS GU7390 01D is een wayfarer model zonnebril. De glazen zijn grijs en de zonnebril is afgewerkt met zilverkleurige details. De zonnebril wordt geleverd in een luxe opbergbox. Dit model is er ook in tortoise.

GUESS GU7346 TO-34 is een wayfarer model zonnebril. De zonnebril wordt geleverd in een luxe opbergbox. Dit model is er ook in het zwart.

GUESS GGU7383 74B is een wayfarer model zonnebril. De zonnebril wordt geleverd in een luxe opbergbox. 

GUESS GU7346 BLK-35 is een wayfarer model zonnebril. De zonnebril wordt geleverd in een luxe opbergbox. Dit model is er ook in het tortoise.

GUESS GU7346 55C is een cat-eye model zonnebril. De glazen zijn grijsblauw met paars spiegeleffect. Light Havana frame met goudkleurige details. De zonnebril wordt geleverd in een luxe opbergbox. 

Guess zonnebril online bij Styledeals bestellen
Bij Styledeals ben je verzekerd van een snelle levering van je bestelling. Wanneer je op werkdagen of op zondag voor 22:00 uur je bestelling plaatst, dan ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis. Meer informatie over alle mogelijkheden vind je op onze verzending & retouren pagina

Bekijk hier ons hele assortiment Guess zonnebrillen.

 

Lees meer Lees minder