Diesel zonnebrillen

 

Diesel - het merk achter de Diesel zonnebril

 

Het merk Diesel is een Italiaans kledinglabel dat is opgezet door de Italiaan Renzo Rosso. Renzo is de trotse eigenaresse van het merk. Het merk Diesel is opgericht halverwege de jaren 80 en is zeer snel bekend geworden, voornamelijk door de denims. Maar ook de kinderkleding is zeer populair. Daarnaast werkt het merk ook graag samen met verschillende partners. Zo zijn er samenwerkingen geweest met Adidas, maar ook met Victoria's Secret. De aandacht van de jonge doelgroep wordt getrokken door de hoofdrolspelers van games Diesel kleding te laten dragen. 

Het Italiaanse merk Diesel heeft door de jaren heen verschillende collecties op de markt gebracht. Hierbij valt te denken aan strandkleding, kinderkleding, schoenen, ondergoed en tassen. Ook geeft Diesel eigen zonnebrillen, sieraden, horloges en parfums uit. 

De Diesel zonnebrillen onderscheiden zich door stoere brillen welke prachtig afgewerkt zijn. Het merk is wat ons betreft niet alleen bekend van de jeans, maar tegenwoordig ook zeker door hun prachtige zonnebrillen. Vaak door de eenvoud van het design herken je een Diesel zonnebril. Er zijn werkelijk waar prachtige uitvoeringen in super trendy kleuren, waardoor er een zeer uitgebreid assortiment is. 

Brillen die net als het merk vooruitstrevend zijn. Grensverleggend en vooral anders. Net die bijzondere twist of dat unieke ontwerp. De brillen zijn herkenbaar en opvallend. Met Diesel wil je gezien worden en kun je gezien worden. Of het nu de bijzondere vorm van de bril is met de stofuitdrukking op het montuur, of de knipoog naar vroeger met een hedendaagse touch. Je vindt het terug in een Diesel bril. Alle brillen van Diesel stralen dit bijzondere uit. 

Een goede zonnebril biedt een perfecte bescherming tegen fel zonlicht en filtert 100% an de schadelijke UV-straling. Uiteraard wordt het modische aspect bij een Diesel zonnebril niet uit het oog verloren. Een zonnebril is beslist een onmisbaar deel van de uitstraling. Een echt merk als Diesel is net als de kleding wel duurder, maar hebben wel de looks en natuurlijk een prijs die men betaalt voor kwaliteit. 

Bekijk hier ons assortiment Diesel zonnebrillen.

 

Lees meer Lees minder