Rugzak met trekkoord

Heb jij bij het zien van een rugzak ook last van je jeugdsentiment? Herinner je je nog de dagen dat je met een rugzak vol boeken op je fiets zat en stortbuien aan het trotseren was! Wij in ieder geval wel. De rugzak is terug van weggeweest. Veel mode bloggers paraderen ermee en zelfs op modeshows zie je ze. 

 

De tijden dat een rugzak praktisch was, is voorbij

 

Het is super handig dat je er spullen in kwijt kunt. Maar dankzij de mooie ontwerpen en prints is het ook nog eens modebewust. Zo vind je in onze collectie veel rugzak met trekkoord exemplaren. Wil je helemaal goed doen? Draag dan je rugzak in je hand, dit doen ze in New York ook! Rugzakken zijn nu eenmaal onmisbaar in het straatbeeld, zeker als je ook nog eens voor een opvallend exemplaar gaat Een rugzak is heel praktisch en dan ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zijn de rugzakken mooi vormgegeven. De rugzakken hebben een stoere uitstraling en zijn een echte eyecatcher van je outfit. Daarnaast is een rugzak heel comfortabel. 

Niet alleen een toffe rugzak, maar ook nog eens heel erg praktisch! Onze rugzakken zijn niet al te groot van formaat waardoor ze geschikt zijn voor elke dag! Of je nu een dagje uit gaat, een middagje gaat winkelen of als je nog een boodschapje moet doen. Onze rugzakken zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. 

Tassen mogen lekker opvallend en gek zijn. Kies voor verschillende kleuren door elkaar, dierenprintjes, slangenleer of een druk patroon. Ga je voor een basic outfit in niet al teveel kleuren? Maak je look dan af met een opvallende rugzak met trekkoord om een echt modestatement te maken. 

Ben je ook al besmet met een tassen tik? Wij begrijpen het heel goed! Een tas staat voor velen als symbool als het pareltje. Al je essentials zitten er namelijk in! Het houdt alles bij elkaar! Kies jouw favoriete rugzak met trekkoord en je hebt weer een goede reden om je tassen verzameling uit te breiden! 

Bekijk hier ons hele assortiment.

Lees meer Lees minder