Lola Nomada tassen

Lola Nomada is een onafhankelijk modemerk dat de eigentijdse geest van Barcelona vastlegt. De producten hebben een erg goede kwaliteit en worden in beperkte oplage geproduceerd. Voor Lola Nomada tassen wordt op zoek gegaan naar de beste leveranciers over de hele wereld, welke vervolgens de producten maken. Het grootste gedeelte van de Lola Nomada tassen wordt geproduceerd in Spanje en Portugal. Het borduurwerk wordt voornamelijk in Marokko en Azie gedaan. Middels de tas worden verschillende culturen en tradities overgebracht. 

Wist je dat er ook aan duurzaamheid wordt gedacht tijdens het produceren van een Lola Nomada tas? Zo wordt een groot gedeelte van de productie gedaan in het Lola Nomada atelier in Barcelona. Er wordt voornamelijk gewerkt met duurzame materialen van ecologische en natuurlijke vezels. De tassen zijn milieubewust, omdat ze gemaakt worden van gerecyclede kledingstukken. 

 

Het merk Lola Nomada

 

Lola Nomada is opgericht door de Nederlandse Annabel Wiering in Barcelona. Annabel wil graag vrouwen inspireren met haar merk. Voor het merk wordt veel gereisd voor inspiratie. Er worden verschillende motieven en patronen gebruikt uit allerlei landen en hier wordt vervolgens door Lola Nomada een twist aan gegeven. Het team van Lola Nomada bestaat uit mensen van verschillende culturen. In eerste instantie is Lola Nomada begonnen met het importeren van mode accessoires uit Colombia en India. 

Lola Nomada droomt ervan om in heel Europa bekend te worden. Iets wat naar ons idee zeker moet gaan lukken, met de fantastische producten. 

Of je de tas nu meeneemt naar het strand of een studie, met een Lola Nomada tas weet je zeker dat je er prachtig uit ziet. Wie weet loop jij er binnenkort mee rond! Kortom een Lola Nomada tas is een hippe boho tas met een kleurrijk etnisch tintje en is de finishing touch voor jouw outfit. 

Bekijk hier ons hele assortiment Lola Nomada tassen.

Lees meer Lees minder