Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Canvas tassen

 

Trend: canvas tas

 

Aangezien de hele detailhandel, de overheid en de vereniging van Nederlandse Gemeenten is besloten geen plastic tasjes meer uit te geven bij de kassa. Dit leidt tot minder plastic afval en is dus beter voor het milieu. Maar waar ga je nu toch je boodschapen nu in meenemen. Wij denken graag met je mee. Wat denk je bijvoorbeeld van een hele leuke canvas tas die je kunt hergebruiken. Leuk en duurzaam. Naar ons idee de perfecte oplossing om naast duurzaam ook nog eens fashionable boodschappen te doen! Een canvas tas kopen is dus nog niet zo'n slecht idee. 

Wij vrouwen hebben aan kleding en accessoires nooit genoeg. We smelten weg bij die ene designer tas en leggen ook trouw ons geld opzij voor die mooie it-bag. Maar tot die tijd moeten wer er natuurlijk ook fashionable bij lopen en da tkomt gelukkig helemaal goed met de leukste canvastassen die de modewereld rijk is. Bloggers lopen er mee weg, ze zijn er in allerlei designs en ze zijn ook nog eens super handig. Naast dat je gerust alles mee kunt nemen kun je ze ook nog eens voor een fijn prijsje kopen, waardoor we er stiekem wel meer dan 1 aan kunnen schaffen. 

De canvas tassen zijn tegenwoordig overal in allerlei soorten en maten te koop en met zoveel aanbod is de keuze natuurlijk moeilijk te maken. Om die keuze toch wat makkelijker te maken hebben wij alvast de leukste tassen voor je ingekocht.

De canvas tas kom je regelmatig tegen op straat en blijft trendy. Deze basic tas is ideaal om te gebruiken tijdens het shoppen of om je boodschappen in te doen. Maar ook voor naar het strand is deze tas onwijs leuk! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geprinte tekens of quotes. Het leuke van deze tas is dat hij overal bij matcht en er zo nonchalant uitziet. 

Ons assortiment blijft groeien en wisselen zoals zo hebben we een canvas tas zwart, canvas tas met quote, canvas tas met tekst en een canvas tas met print. 

Bekijk hier ons hele assortiment canvas tassen.

Lees meer Lees minder