Gemstone kettingen

Gemstone kettingen kopen bij Styledeals, te leuk om te laten liggen.

Weet jij al precies wat een Gemstone is? Wij leggen het graag haarfijn aan je uit! 

Een gem/gemme is een halfedelsteen die een betekenis draagt. Het betreffen zowel stenen die 1 kleur hebben of stenen die meerkleurig zijn. Ook schelpen kunnen worden toegepast. Wanneer een gelaagde steen of schelp is gebruikt, dan heeft de afbeelding een andere kleur dan de achtergrond. Gemmen werden al voor Christus gemaakt, door te krassen en te slijpen. Vanaf de 16de eeuw door te graveren. 

En ineens waren ze daar de gemstone kettingen. Kleine puntvormige edelstenen in de meest prachtige kleuren en ook niet heel belangrijk een mooie betekenis/werking. Of je hem nu draagt om zijn werkingen of omdat je hem heel mooi vindt; het is en blijft een mooi kettinkje om naar te kijken. Styledeals heeft de kettingen dan ook in verschillende kleuren. 

Het leuke van een gemstone ketting vinden wij dat het heel persoonlijk is, omdat je de steen kiest die jouw door de betekenis het meest aanspreekt. 

Wat vinden jullie van gemstone kettingen en welke zouden jullie dragen? 

Gemstone ketting online bij Styledeals bestellen
Bij Styledeals ben je verzekerd van een snelle levering van je bestelling. Wanneer je op werkdagen of op zondag voor 22:00 uur je bestelling plaatst, dan ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis. Meer informatie over alle mogelijkheden vind je op onze verzending & retouren pagina

Bekijk hier de hele collectie gemstone kettingen.

Lees meer Lees minder