Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Esprit sieraden

Onze Esprit sieraden zijn onderdeel van het prachtige merk Esprit!

Het merk Esprit is een internationaal modemerkt, dat in 1968 is opgericht. Het merk staat bekend vanwege de stijl en de kwaliteit die geleverd wordt Het merk is opgericht in San Francisco door Doug en Susie Tompkins. 

 

Onze Esprit collectie

 

De collecties van Esprit worden ontwikkeld op basis van de volgende kernwoorden: ongedwongen stijl, authenticiteit en easy-going leven. Deze kernwoorden woorden steeds weer toegepast, zo wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en is er een verantwoorde productie. Het is de ambitie van Esprit om uit te groeien tot een casual merk met een uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding. Dit doel wordt bereikt door in te spelen op de trends, door vernieuwing in kleur aan te brengen, door te werken met kwaliteitsmaterialen, door te werken met nieuwe vormen. En dit alles uitgevoerd in de ongedwongen, relaxte en comfortabele stijl van het merk Esprit. Aan elk product wordt heel veel aandacht besteedt bij het kiezen van het juiste materiaal, de pasvorm en de perfecte kwaliteit. Daarnaast vind het bedrijf achter Esprit het belangrijk om te werken met een positieve en zorgzame levenshouding waarbij mensen verbonden zijn. 

Het merk Esprit blijft aan de weg timmeren zo wordt het in meer dan 40 landen wereldwijd verkocht. 

Naast het feit dat de kleding van Esprit fantastisch is vinden wij ook zeker de sieraden erg mooi. 

In de sieraden collectie van Esprit is een ruime keuze aan stijlvolle sieraden te vinden voor dames. De meeste sieraden zijn te verkrijgen in sets, zodat je kunt gaan combineren. De Esprit sieraden zijn trendy en hebben tijdloze designs, waardoor deze bij elke smaak passen en zorgen voor een elegante uitstraling. 

Neem gerust een kijkje tussen onze Esprit sieraden, ga je voor Esprit sieraden zilver of toch liever Esprit sieraden goud? Beiden vinden wij erg mooi! Hou deze pagina trouwens goed in de gaten want zo nu en dan houden wij opruiming en houden wij een Esprit sieraden sale. 

Bekijk hier ons hele Esprit assortiment.

Lees meer Lees minder