Merken

Merk

Kleur

Materiaal

Sieraad type

Prijs instellen

Enkelbandjes

In de jaren 60 was het enkelbandje helemaal hot en inmiddels is deze trend weer helemaal terug!

Hoe leuk en gezellig is een enkelbandje. Sinds Ashley Olsen ermee is gespot is het een echte musthave geworden. Net zoals andere sieraden komen enkelbandjes in veel verschillende soorten voorbij. Zo zijn er de kleurrijke bohemien bandjes. Maar er zijn uiteraard ook subtiele enkelbandjes in zilver of goud. Iets wat tegenwoordig ook erg leuk is, is een friendship bracelet. Deze trend is afkomstig uit de festival scene. Vind je het nu lastig kiezen welk bandje je wil? Ook dat is geen probleem, want je kunt gerust meerdere enkelbandjes met elkaar combineren en tegelijk dragen. Wat ons betreft is het hoe meer, hoe beter. 

Een enkelbandje staat super leuk bij een jurkje of een short, maar je kunt ze ook prima dragen bij een cropped jeans. Het hoeft dus echt niet hartje zomer te zijn om te kunnen shinen met je enkelbandjes. 

Heel geliefd zijn de enkelbandjes in zilver of goud. Vaak gaan deze gepaard met kleine kraaltjes/versieringen. 

 

Heb je nog geen enkelbandje?

 

Ga je bijna op vakantie? Sla dan je slag bij Styledeals. Wanneer je een zilveren enkelbandje wil, raden we je wel aan om voor Sterling Silver te gaan (gekenmerkt door code 925). Want na al dat zwemmen in de zee en in het zwembad en het warme weer. Wordt jouw geliefde bandje anders minder mooi. Met een enkelbandje kun je echt uitpakken. Van subtiel tot chunky en van kleurrijk tot zilver of goud. Een enkelbandje is de manier om jouw outfit een extra tocuch te geven. 

Wil je iemand die op reis gaat toch iets persoonlijks meegeven? Wat dacht je van een enkelbandje? Makkelijk draagbaar en vaak zichtbaar!

Bekijk hier ons hele assortiment enkelbandjes.

Lees meer Lees minder