Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

925 sterling silver sieraden

Styledeals heeft 925 sterling silver sieraden. Sieraden krijgen na verloop van tijd een emotionele waarde, omdat je ze op speciale momenten hebt gedragen en ze je telkens laten herinneren aan mooie gebeurtenissen. Het is dus belangrijk dat deze sieraden lange tijd meegaan en ze er goed uit blijven zien. 

Zilver wordt in zijn zuivere vorm ook wel fijn zilver genoemd. Dit betekent dat het dan voor 99,9% uit zilver dient te bestaan. Echter is dit veel te zacht voor het produceren van draagbare sieraden. Daarom wordt hiervoor puur zilver gemengd met kleine hoeveelheden van metalen in een legering. Dit geeft een sterker en minder buigzaam resultaat. 

Sterling zilver is een hele bekende legering zilver. Hiervan worden veelal zilveren sieraden gemaakt. Sterling zilver bestaat voor minimaal 92.5 procent uit puur zilver en 7.5% andere metalen, meestal is dit koper. Sterling silver vereist standaard dat de legering een zilver hoeveelheid heeft van een duizendsten fijnheid van 925. Dit betekent in feite hetzelfde als 92,5% puur zilver. Meestal vind je op sterling zilveren sieraden een 925 tekentje gegraveerd. 

De naam sterling silver is afkomstig van het oud-Engelse steorling wat als betekenis heeft met een kleine ster verwijzend naar de zilveren munten die in Normandie voorzien werden van een ster. Het Franse woord 'esterlin', betekent hard, heeft ook bijgedragen aan de naam. 

Naast duurzaamheid, hebben 925 zilveren sieraad onderdelen als voordeel dat het betaalbaar is en bovendien zijn waarde behoudt. dit hoogwaardige edelmetaal wordt daarom veel gebruik gemaakt bij het maken van sieraden van goede kwaliteit. De 925 zilveren sieraad onderdelen zijn mooi te combineren met onze edelstenen kralen. 925 zilver kan vanwege zwavel in de lucht verkleuren en een donkere aanslag krijgen. Dit kan worden opgelost door het op te wrijven met een polijstdoekje. 

Wij zijn dan ook zeer benieuwd voor welke 925 sterling silver sieraden jij gaat kiezen!

 

925 sterling silver sieraden online bij Styledeals bestellen


Bij Styledeals ben je verzekerd van een snelle levering van je bestelling. Wanneer je op werkdagen of op zondag voor 22:00 uur je bestelling plaatst, dan ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis. Meer informatie over alle mogelijkheden vind je op onze verzending & retouren pagina

Bekijk hier ons hele assortiment 925 sterling silver sieraden.

Lees meer Lees minder