1
2
3
4
5
8

Merken

Merk

Kleur

Materiaal

Sieraad type

Steensoort

Prijs instellen

1
2
3
4
5
8
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Sieraden

Sieraden horen bij mensen
Al sinds het begin van de mensheid dragen we ringen, oorbellen, armbanden, enkelbandjes, haarspelden en sierspelden. Vroeger werd dit vooral gedaan door mensen uit de rijkere klasse, waardoor sieraden toen vaak gedragen werden om te laten zien dat iemand rijk was. Nu is dit niet meer zo. Het contrast tussen arm en rijk is een stuk kleiner en sieraden zijn in allerlei prijsklassen verkrijgbaar, waardoor vrijwel iedereen sieraden draagt. 

Met sieraden versier je jezelf
De hoofdreden dat mensen sieraden dragen is om zichzelf mooier te maken. Het maakt je mooier en laat je netjes en verzorgd overkomen. Daarnaast zijn sieraden ook een middel om iets van jezelf te laten zien. Je laat er niet alleen je smaak mee zien, maar het verteld ook een stukje over je identiteit en persoonlijkheid. 

 

Sieraden zijn het ultieme cadeau om aan vrienden en/of familie te geven.

 

En dan is er nog een andere belangrijke reden waarom mensen sieraden dragen. Sieraden hebben namelijk voor veel mensen een symbolische of emotionele waarde. Ze zijn vaak blijvend en hebben in veel gevallen een verhaal, een herinnering die erbij hoort. Dit kan komen doordat het sieraad een familiestuk of erfstuk is. Maar het kan ook te maken hebben met het moment van het kopen of het krijgen van de sieraden. Bijvoorbeeld bij een huwelijk, de geboorte van je kind, een behaald doel of een ander moment dat voor jou van waarde is. Daarnaast kan de emotionele waarde van je sieraad ook te maken hebben met de persoon van wie je het hebt gekregen. Sieraden zijn daarom het ultieme cadeau om aan vrienden en/of familie te geven. Je kunt er wat ons betreft nooit genoeg hebben, dus sla je slag tussen onze sieraden. 

Ruim assortiment enkelbandjes
Een enkelbandje staat super leuk bij een jurkje of een short, maar je kunt ze ook prima dragen bij een cropped jeans. Het hoeft dus echt niet hartje zomer te zijn om te kunnen shinen met je enkelbandjes. 

Wil je iemand die op reis gaat toch iets persoonlijks meegeven? Wat dacht je van een enkelbandje? Makkelijk draagbaar en vaak zichtbaar!

Ga jij binnenkort zelf op vakantie? Dan mag het Find Me Under The Palms Enkelbandje en het schelpjes enkelbandje niet ontbreken in je koffer!

The Palmtree Collection
The Palmtree Collection bestaat uit een armbandje, ketting, oorbellen en een enkelbandje. Allemaal met een palmboompje verwerkt in het design. Combineer de Find Me Under The Palm Oorbellen met de Find Me Under The Palms Ketting. Of draag het Find Me Under The Palms Armbandje samen met het Find Me Under The Palms Enkelbandje. 

The V Collection
The V Collection bestaat uit een armbandje, ketting, oorbellen en een enkelbandje. Allemaal met v-tjes verwerkt in het design. Combineer de Queen V Oorbellen met de Queen V ketting. Of draag het Queen V armbandje samen met het Queen V enkelbandje. 

The Star Collection
The Star Collection bestaat uit een ring, armbandje, ketting en een enkelbandje. Allemaal met een ster verwerkt in het design. Combineer de Shining Star Ring met het Shining Star armbandje. Of draag het Shining Star Enkelbandje samen met de Shining Star Ketting. 

The Heart Collection
The Heart Collection bestaat uit een ring, het armbandje, de ketting, oorbellen en een enkelbandje. Allemaal met het Fashionthings logo verwerkt in het design. Draag het Follow Your Heart Armbandje samen met de Follow Your Heart Ketting. Of de Follow Your Heart Ring samen met de Follow Your Heart Oorbellen. In de zomer draag je het Follow Your Heart Enkelbandje samen met de rest van je sieraden voor de complete look!

Fashionthings bangles
Bangles zijn een echt musthave binnen je sieraden collectie. Ga jij voor een quote bangle? Bij Styledeals hebben wij een ruim assortiment quote bangles. Wat dacht je van explore the world, love, positive vibes of dream big?

Liever een bangle zonder quote? Dat kan! Wij verkopen ook basic bangles. Wij hebben alle bangles in 3 verschillende maten ( 4 mm, 6 mm & 8 mm) en verkrijgbaar in 3 kleuren; goud, zilver en rosé. Mix & match de bangles met elkaar voor een echte armparty!

Infinity sieraden
Het infinity symbool is wereldwijd bekend: Oneindige liefde, vriendschap, gezondheid, leven en nagedachtenis. Daarnaast staat dit “Oneindigheid” teken symbool voor constante vernieuwing, harmonie, evenwicht en verbondenheid. 

Infinity sieraden zijn erg populair om je oneindige liefde te tonen. Het perfecte cadeau voor een speciaal persoon of een bijzondere vriendschap. Bij Styledeals vind je dan ook een uitgebreide collectie aan infinity sieraden. Zo hebben wij de armbandjes in goud & zilver, armbandjes met het infinity tekentje in verschillende vrolijke kleurtjes en een infinity armbandje van 925 sterling silver. Ook verkopen wij enkelbandjes met het infinity tekentje in het goud & zilver

Bekijk hier ons hele assortiment sieraden.

Lees meer Lees minder