1
2
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Oorbellen sale

 

Welkom in onze oorbellen sale! 

 

Meerdere gaatjes in je oren blijft populair, waardoor er dan ook veel verwarring onststaat over wat nu eigenlijk het verschil is tussen een piercing en oorbel. Wij leggen dan ook graag aan je uit wat het verschil is! Alles wat niet in het kraakbeen wordt gezet wordt een oorbel genoemd. Wanneer je een oorbel door je kraakbeen wilt, zul je hiervoor naar een piercingstudio moeten gaan. 

In de buitenste rand van het oor, waar het kraakbeen dunner is kun je normale oorbellen dragen. In oorbellen is namelijk veel meer keuze dan piercings. Wanneer het kraakbeen niet te dik is, dan is een dikker staafje niet perse noodzakelijk. Het belangrijkste verschil tussen oorbellen en piercings is dat oorbellen een dunner staafje hebben. Van een piercing naar een oorbel gaat dus wel, maar andersom niet omdat je gaatje dicht groeit in verloop van tijd. 

Het gebeurt regelmatig een leuk sieraad wordt na verloop van tijd vies, waardoor het vervolgens niet meer gedragen wordt. Erg zonde, omdat het namelijk best wel makkelijk is om je sieraden schoon te maken. 

Oorbellen van nikkel kun je het beste schoonmaken met een warm zeepsopje en een oude tandenborstel. Even de oorbellen naspoelen en laten drogen. Zilver kan schoon gemaakt worden met zilverpoets, tandpasta, zout en heet water. Goud kan net als zilver op verschillende manieren schoon gemaakt worden. Met een goede schoonmaakbeurt wordt het weer glanzend en ziet het er weer uit als nieuw. Zo kun je het schoonmaken met ammoniak en met groene zeep.

Wij van Styledeals vinden het belangrijk dat je je sieraden goed blijft schoonmaken. Je zou dit ook kunnen laten doen door een juwelier. Wanneer je je sieraden schoon houdt heb je er langer plezier van waardoor je dus ook meer oorbellen zou kunnen kopen. En ook daar hebben wij aan gedacht. Wij hebben namelijk een speciale oorbellen sale met daarin de leukste producten voor de fijnste prijzen!

Bekijk hier ons hele assortiment oorbellen sale.

 

Lees meer Lees minder