Merken

Merk

Kleur

Materiaal

Sieraad type

Steensoort

Prijs instellen

Kettingen sale

 

Kettingen Sale - je kunt er nooit genoeg van hebben wat ons betreft!

 

Maar heb je er wel is over nagedacht welke ketting nu eigenlijk bij welke halslijn past? Er zijn nu zoveel mooie en bijzondere kettingen. Dat wanneer je de goede ketting kiest bij je kleding, je je outfit iets heel bijzonders kunt meegeven. 

Kettingen kunnen klein en bescheiden zijn, maar op dit moment is groot en opvallend de trend. Met een ketting kun je dus eigenlijk alle kanten uit! Alleen doen bepaalde kettingen het net even beter bij bepaalde halslijnen. 

Zo heb je de boothals, je weet wel de wat wijdere ronde hals. Hierbij is het mooi als de ketting wat langer is en ruim over de halslijn heen valt. De lengte komt hierdoor goed in balans met de breedte van de hals. 

Bij een gewone hoog uitgesneden ronde hals zijn kettingen die de halslijn volgen een goede keuze of ga anders voor een ketting die net over de halslijn heen valt. Op die manier maak je van een gewoon shirt of een gewone trui net iets bijzonders. 

En dan is er de lage ronde hals. Bij kleding met een laag uitgesneden ronde hals werken kortere kettingen met een wat groter ontwerp het goed. Het is het mooiste als in dit geval de ketting de kleding niet raakt. 

Wanneer je een coltrui aanhebt ontstaat er in de meeste gevallen een massief vlak en dan is een ketting een goede manier om dat vlak te breken. Halflange en lange kettingen zijn in dit geval heel geschikt. Ook kettingen met een hanger zijn in dit geval een goede keuze. 

Bij kleding met een v-hals zijn kettingen die v-vorm benadrukken vaak het mooiste. Kettingen die de rand van de kleding niet raken zijn in dit geval de beste keus. 

Wanneer je strapless kleding draagt kan je meestal wel wat versiering gebruiken. Een ronde ketting die hoog valt is een goede keuze. Hierbij kan zelfs een ketting die strak om de hals zit heel mooi staan. Een opvallende look krijg je door een ketting te dragen die net wat lager valt, net over de rand van je strapless top. 

En dan is er de vraag of een ketting in combinatie met een kraag wel nodig is? Vaak is een kraag al wat druk van boven. Wanneer je de kraag open draagt kan een klein kettinkje mooi staan, maar wanneer de kraag dicht is kan een brede ketting mooi zijn. Kortom genoeg combinaties zijn mogelijk, dus sla je slag in onze kettingen sale!

Bekijk hier ons hele assortiment kettingen sale.

 

Lees meer Lees minder