Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Make- up kwasten

Goede make up kwasten zijn onmisbaar. Een goede make-up is naar ons idee waardeloos wanneer je niet het juiste gereedschap hebt om het aan te brengen. Wist je dat een goede kwast wel jaren mee kan gaan? Wanneer je een kwast gebruikt om foundation of poeder aan te brengen, wordt het resultaat meer egaal, natuurlijk of juist intenser. Het is gemakkelijk om oogschaduw aan te brengen en nuanceren met een kwast, omdat kwasten een betere grip hebben dan de meeste meegeleverde applicators. En een kwast is ook nog eens veel hygienischer dan een make up kwast. 

Een kloddertje hier, een kloddertje daar en nog een kloddertje daar. Je kent het wel. Wellicht doe je het dagelijks of zo af en toe. Wat is jouw make up kwasten gebruik? Voor al die kloddertjes heb je weer een ander kwastje nodig, maar het zoeken naar de perfecte kwast(en) kost toch stiekem best wel wat tijd. Maar je hebt al een hele goede stap gezet. Fashionthings heeft namelijk speciaal voor jou de make up kwasten set al geordend. En heb je al gedacht aan een make up kwasten houder waarin je overzichtelijk en netjes je kwasten kunt opbergen. Hierdoor zullen jouw kwasten niet snel meer rondslingeren. En kies je dan voor een make up kwasten set houder? Of hoe ga je anders je make up kwasten opbergen? Of heb je al iets in huis om je make up kwasten te bewaren?  

 

Waar moet je op letten bij make up kwasten kopen?


Ben je niet zo dol op het reinigen van je kwasten ga dan voor make up kwasten goedkoop. Vind je reinigen het probleem niet, kies dan gerust voor wat duurdere kwasten. En kies je voor een make up kwast echt haar of toch synthetisch. En hoe laat je je make up kwasten drogen? 

Welke make up kwasten heb je echt nodig? Make up kwasten hoe te gebruiken? We hebben alvast een make up kwasten uitleg voor je samengevat, zodat je weet waar je aan toe bent. 
-Blushkwast; voor het aanbrengen van blush.
-Poederkwast; voor het aanbrengen van gezichtspoeder.
-Concealerkwast; voor het aanbrengen van concealer op onzuiverheden.
-Stipplingkwast; voor het aanbrengen van foundation en gepigmenteerde blush.
-Bufferkwast; voor het aanbrengen van foundation.
-Kabuki kwast voor het aanbrengen van foundation en poeder.
-Oogschaduwkwast; voor het aanbrengen van oogschaduw.
-Blendingkwast; voor het vervagen van oogschaduw.
-Smudgekwast; voor het vervagen van harde oogpotloodlijnen.
-Crease kwast; voor het aanbrengen en vervagen van oogschaduw in de arcadeboog.
-Eyelinerkwast; voor het zetten van een strak lijntje langs je wimperrand.
-Wenkbrauwkwast; voor het bijtekenen en vullen van je wenkbrauwen. 
-Lipkwastje; voor het aanbrengen van lippenstift en lipgloss. 

Hou onze pagina goed in de gaten voor een leuke make up kwasten aanbieding. 

Bekijk hier ons hele assortiment make-up kwasten.

Lees meer Lees minder