Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Skagen horloge

Het merk Skagen is opgericht in 1989 en is geinspireerd door de Deense kuststad Skagen, waar niet alleen de naam vandaan komt, maar ook de warme geest en de minimalistische mentaliteit. Het merk Skagen ontwikkeld horloges, wearables, sieraden en lederwaren welke een goed ontwerp hebben. Het merk heeft echt Scandinavische roots en dit is duidelijk te zien in de collectie te zien, zo zijn de producten van Skagen zeer esthetisch, schoon, eenvoudig en gestroomlijnd. De eenvoud van de producten maakt het merk Skagen zeer sterk. De producten zijn hierdoor wat ons betreft dan ook zeer veelzijdig. 

 

De horloges van Skagen

 

De horloges van Skagen hebben een zeer goed ontwerp, de vorm en functie is duidelijk en zijn elkaar verbonden. De prachtige horlogeknop is goed leesbaar.

Skagen is vooral een design merk, dat geen eigen horloges maakt De horloges worden door Fossil gemaakt. Fossil staat namelijk bekend om zijn goede horloges. Wij vinden de styling van de producten dan ook echt fantastisch. Het Deense merk doet zijn uiterste best om mooie, minimalistische horloges op een net iets andere en bovenal goed draagbare manier te maken. De betrouwbaarheid van de horloges is goed, dit geldt trouwens ook voor de draagbaarheid. De horloges zijn gemakkelijk in onderhoud. 

Kortom dit stijlvolle horlogemerk is wat ons betreft een echte ode aan denemarken en het kustplaatsje Skagen waar de Noordzee en de Baltische zee elkaar ontmoeten. Skagen staat voor Deens Design met een functie en bovenal een doel; een eenvoudig maar prachtig en elegant alternatief bieden voor een wereld vol complexiteit. Het aantal Skagen horloges nederland gaat wat ons betreft echt vele malen groter worden, want wij zijn echt fan en dragen de producten met liefde. Een Skagen horloge kopen raden we dan ook een ieder aan. Zo is er een Skagen horloge dames/Skagen vrouwen horloge. 

De collecties blijven maar groeien bij Skagen waardoor wij zo nu en dan opruiming houden, waar jij als echte Fashionista op een leuke manier van kunt profiteren. Wij hebben namelijk regelmatig een Skagen horloge sale, Skagen horloge aanbieding en een Skagen horloge outlet. 

Een Skagen horloge is wat ons betreft een goede uiting van smaak :)

Bekijk hier ons hele assortiment Skagen horloges.

Lees meer Lees minder