Michael Kors horloges

Michael Kors horloge nieuw!

Michael Kors ken je hoogst waarschijnlijk als jurylid van het Amerikaanse programma 'Runway'. Maar naast zijn rol als jury is hij ook zeer bekend als modeontwerper. Michael Korst ontwerpt sportieve, Amerikaanse collecties in luxe materialen. 

Het verhaal achter Michael Kors
Op 19-jarige leeftij bracht Michael tijdens zijn studie aan de Fashion Institute of Technology een collectie ontwerpen uit voor Lothars in New York. Deze collectie werd zeer goed ontvangen, waardoor Michael 3 jaar later startte met zijn eigen merk. De ontwerpen van Michael kunnen het beste omschreven worden als Casual Chic. 

Een Michael Kors horloge heeft echt zijn eigen stijl en er worden voornamelijk luxe, dure materialen in verwerkt. Elk seizoen worden de items weer anders uitgevoerd. Dit doet hij naast zijn horloges ook in zijn kleding. Zo zie je elk seizoen de klassieke kledingstukken terugkomen als de trenchcoat, de coltrui, het simpele jurkje en de enorme bontjas, maar dan steeds weer in een andere uitvoering. 

In 1997 is Michael Kors benoemd tot hoofdontwerper bij het welbekende Franse modehuis Celine, waar hij verantwoordelijk was voor de vrouwencollecties. In de collecties van Celine verwerkt Michael voornamelijk de oude kenmerken van leer en breiwerk op een moderne manier. Michael Kors heeft tot 2004 voor Celine gewerkt en is zich vervolgens gaan focussen op zijn eigen merk. 

Sinds 2001 ontwikkeld Michael Kors naast kleding ook accessoires. Hierbij valt te denken aan horloges, zonnebrillen, sieraden, tassen en parfums. Wij van Styledeals zijn er dan ook maar al te trots op dat wij aan jullie het Michael Kors horloge kunnen aanbieden. 

 

De collectie Michael Kors horloges bij Styledeals

 

De collectie aan Michael Kors horloges blijft zich uitbreiden bij Styledeals. Zo hebben wij uiteraard de collectie Michael Kors horloge dames, Michael Kors horloge dames nieuwe collectie maar ook het Michael Kors horloge heren/Michael Kors horloge mannen. 

Wat betreft de kleuren hebben wij het Michael Kors horloge goud, Michael Kors horloge zilver, Michael Kors horloge rose, Michael Kors horloge zwart, Michael Kors horloge bruin of een Michael Kors horloge blauwe wijzerplaat. Lieve dames ook aan jullie hebben we gedacht, wat dachten jullie van het Michael Kors horloge dames zilver? Michael Kors horloge parelmoer? Michael Kors horloge zwart dames? Michael Kors horloge rosé dames? Michael Kors horloge zilver met steentjes?

En dan zijn er nog de verschillende types als het Michael Kors horloge parker, Michael Kors horloge runway, Michael Kors horloge 5353, Michael Kors horloge steentjes, Michael Kors horloge 100 series, Michael Kors horloge 3247, Michael Kors horloge MK4285, Michael Kors horloge 4263, Michael Kors horloge 5491, Michael Kors horloge 5263, Michael Kors horloge 5354, Michael Kors horloge 5859 of toch het Michael Kors horloge 8096? Of ga je toch voor een Michael Kors horloge leren band/Michael Kors horloge leer? 

Michael Kors horloge prijs - Ben je op zoek naar een Michael Kors horloge goedkoop?
Zo nu en dan houden wij ook wel eens opruiming in onze Michael Kors Sale om ruimte te maken voor nieuwe items. En is er zelfs een Michael Kors horloge dames sale en een Michael Kors horloge heren sale in onze Michael Kors horloge outlet waarin je leuke Michael Kors horloge aanbieding kunt vinden. Kijk gerust eens rond in onze Michael Kors horloge sale.

Bekijk hier ons hele assortiment Michael Kors horloges.

Lees meer Lees minder