Marc Jacobs horloges

Ben je op zoek naar een Marc Jacobs horloge? Dan ben je bij Styledeals aan het juiste adres. Wij zijn er dan ook trots op dat we een online verkooppunt zijn een Marc Jacobs horloge Nederland. Je kunt namelijk bij ons een Marc Jacobs horloge kopen. Voor zowel een Marc Jacobs horloge dames model en/of een Marc Jacobs horloge mannen model. Weet je al welk Marc Jacobs horloge nieuw is in ons assortiment? Kijk gerust even rond. 

Over Marc Jacobs
Marc Jacobs is een zeer populaire Amerikaanse ontwerper. Waarschijnlijk ken je hem van zijn eigen collecties, maar wist je al dat Marc hoofdontwerper is bij Louis Vuitton? Toen de vader van Marc overleed, toen Marc zeven jaar was ging hij samen met mijn moeder, zus en broertje bij zijn oma wonen. Zijn oma was dol op breien en vond het maar al te leuk om dit aan Marc te leren en sindsdien is zijn interesse voor mode ontstaan. Zo heeft hij een studie gevolgd aan Parsons the New School For Design. Waar hij afstudeerde met een collectie hand gebreide sweaters welke gebreid werden door de oma van Marc. Voor deze collectie heeft Marc de Perry Ellis Award gewonnen, waardoor hij vervolgens ging werken voor Perry Ellis. Zo heeft Marc voor Perry Ellis de Grunge Collectie ontwikkeld, waardoor de modewereld in shock raakt, omdat het een zwerver achtige look heeft. Dit heeft als gevolgd dat Marc ontslagen wordt. Maar hier stopt het modeavontuur niet voor Marc. Hij is namelijk verder gegaan onder zijn eigen naam met de collectie de Post Grunge Glamour. Je raadt het al een vervolg op de collectie van Perry Ellis. Vervolgens is Marc aan de slag gegaan bij Louis Vuitton, waar hij voor heeft samengewerkt met verschillende kunstenaars. Maar ook voor zijn eigen merk zit Marc absoluut niet stil. 

 

Ons assortiment


Het assortiment van Styledeals is zeer veelzijdig, zo hebben we de basiskleuren in ons assortiment als het Marc Jacobs horloge goud, Marc Jacobs horloge zilver en Marc Jacobs horloge zwart. En dames wat dachten jullie van de speciale damesmodellen van Marc. Zoals het Marc Jacobs horloge zilver, Marc Jacobs horloge dames goud en het Marc Jacobs horloge rosé. Onmisbaar toch voor je sieraden collectie? 

Tot slot, zo nu en dan hebben we een Marc Jacobs horloge sale, dus kom gerust eens terug voor een leuke Marc Jacobs horloge aanbieding. 

Bekijk hier ons hele assortiment Marc Jacobs horloges.

Lees meer Lees minder