Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Fossil horloge

Hallo Fossil horloge :)

Fossil is een Amerikaans lifestylemerk dat in zijn producten authentiek vintage met modern design combineert. Het resultaat is een bijzondere collectie horloges met voor ieder wat wils. Van klassiek en elegant tot eigentijdse modellen. Fossil heeft het allemaal. 

 

Het merk Fossil

 

Het merk Fossil staat voor creativiteit en toegankelijke coole horloges. Heb je een liefde voor een authentieke stijl met een vleugje humor en creativiteit in een horloge. Dan is een Fossil horloge zeker iets voor jou! Zowel voor dames als heren! Fossil horloges zijn divers en altijd betaalbaar. Tot de collectie horen sporthorloges, digitale horloges en mechanische horloges. Een Fossil horloge staat ook wel bekend als Modern Vintage. Fossil staat bekend om haar eclectische assortiment. Zo ontwikkelen ze naast horloges ook tassen en sieraden. Fossil streeft ernaar om de wereld te verrassen met haar creatieve kijk op de iconische vintage stijl. 

Het bedrijf achter Fossil werkt heel veel samen, waardoor er hele mooie producten op de markt komen. Daarnaast denkt Fossil ook goed na over duurzaamheid. Zo denken ze aan de toekomst gedurende het ontwerpproces. Maar daarnaast proberen ze ook om zo min mogelijk afval te hebben gedurende het productieproces wat ook weer beter is voor het milieu. Daarnaast denken ze ook aan goede doelen en is er zelfs de Fossil Foundation. Kortom naast een mooi product, wordt er ook gedacht aan het milieu en aan je medemens. Nog meer reden om wat ons betreft voor een Fossil horloge te kiezen. 

Onze Fossil collectie bestaat uit een Fossil horloge dames in verschillende uitvoeren. Wat dacht je van een Fossil horloge dames zilver, Fossil horloge dames goud, Fossil horloge dames rosé of toch een Fossil horloge dames zwart? Wij vinden het maar lastig kiezen....

Maar ook hiervoor hebben we een oplossing zo nu en dan moeten wij plek maken voor nieuwe Fossil horloges, dus hebben wij speciaal voor jullie een Fossil horloge dames sale/Fossil horloge dames outlet. Kortom het kopen van een Fossil horloge wordt bij Styledeals wel erg gemakkelijk!

Bekijk hier ons hele assortiment Fossil horloges.

Lees meer Lees minder