DKNY horloges

 

Hebben, hebben, hebben - een DKNY horloge

 

DKNY is een Amerikaans kledingmerk van de Amerikaanse ontwerpster Donna Karan en tevens de naam van een New Yorkse kledingwinkel waar het DKNY merk wordt verkocht. DKNY is een afkorting van Donna Karan New York. 

Donna Karan is een van de meest iconische namen in de Amerikaanse mode. Zo heeft Donna in 1984 haar eerste collectie gelanceerd waarin ze moderne kleding combineerde met gemak. Sinds haar debuut is het merk uitgegroeid tot ready-to-wear producten, schoenen, accessoires en geselecteerde speciale producten. Zo heeft ze in 1989 het merk flink uitgebreid. Inmiddels worden de producten van DKNY in meer dan 5 continenten verkocht, zijn er meer dan 300 winkels en meer dan 1000 werknemers. 

Een jas, bodysuit, rok, broek, jas, trui of een outfit. Op basis van 7 eenvoudige kledingstukken kun je diverse combinaties maken. Donna Karan begrijpt als geen ander de behoefte en wensen van moderne vrouwen, waardoor ze collecties ontwikkeld die zowel overdag als in de avond perfect zijn voor elke gelegenheid. Een grote inspiratiebron van Donna Karan New York is New York, een fantastische stad waar elke dag weer nieuwe dingen gebeuren en waar je zo ontzettend veel inspiratie op kunt doen. 

Naast de ontwerpen van de onwijs mooie kledingcollecties, wordt er meer ontworpen, veel meer. Zo zijn er de parfums met de heerlijke geuren, maar ook zijn er fantastische accessoires. Heel blij zijn wij dan ook dat wij met het DKNY horloge welke inmiddels is opgenomen in ons assortiment. Is het niet fantastisch! Zo hebben wij een DKNY horloge dames collectie in wat ons betreft echt de meest perfecte kleuren. Zo zijn er de DKNY horloge dames zilver, DKNY horloge rose, DKNY horloge dames goud, DKNY horloge zwart/DKNY horloge dames zwart welke wat ons betreft passen bij elke gelegenheid. 

Maar ook wij van Styledeals houden zo nu en dan opruiming om plek te maken voor nieuwe DKNY horloges. Zo houden we zo nu en dan een DKNY horloge uitverkoop. We raden je dan ook zeker aan om zo nu en dan onze site in de gaten te houden voor onze DKNY horloge dames sale/DKNY horloge sale :)

Ook voor een DKNY horloge kun je terecht bij Styledeals!

Bekijk hier onze hele collectie DKNY horloges.

Lees meer Lees minder