Daniel Wellington horloges

Het verhaal achter Daniel Wellington - horloge Daniel Wellington
Door een toevallige ontmoeting door oprichter Filip Tysander met de Britse Daniel Wellington is het merk ontstaan. Daniel Wellington droeg namelijk bij voorekur vintage horloges met een oude, verweerde band (horloge DW). Filip was direct geinspireerd door de tijdloze stijl van Daniel en wilde hierdoor zijn eigen horlogecollectie gaan maken. Zodoende is hij begonnen met het produceren van het Daniel Wellington horloge. Een DW horloge staat bekend om zijn klassieke, minimalistische en subtiele design met verwisselbare banden. Hierdoor zijn de horloges van Daniel Welligton geschikt voor een zeer breed publiek. Het merk blijft zich wat ons betreft echt onderscheiden van andere horlogemakers. 

Design
Daniel Wellington heeft een liefde voor horloges met oude bandjes. Hierdoor is besloten om een horloge met een eenvoudig ontwerp te produceren, dat gedragen kan worden met verschillende bandjes. Na terugkeer van de reis van Filip heeft hij verschillende combinaties ontwikkeld. Stap voor stap kwam er een geweldig product tot stand. Dun, verfijnd, minimalistisch en perfect rond, zonder teveel poespas. De horloges van Daniel Wellington hebben een frisse, traditionele vormgeving die perfect gecombineerd wordt met de horlogebandjes, waardoor het klassiek maar ook zeker tijdloos is. 

Alle horloges van Daniel Wellington hebben verwisselbare banden. En zijn te koop in tijdloze kleurencombinaties, waardoor je je eigen unieke uitstraling krijgt. Hierdoor kun je zelfs je horlogeband gaan aanpassen aan je outfit. Waardoor je dagelijks een ander horloge kan dragen. De wijzerplaten zijn zo ontworpen en ontwikkeld zodat ze perfect gecombineerd kunnen worden met de horlogebanden. 

Collectie
De collectie van Daniel Wellington is zeer breed zo is er een Daniel Wellington horloge dames/Daniel Wellington dames collectie. Waar de echte Daniel Wellington vrouwen helemaal los kunnen gaan met een Daniel Wellington horloge kopen. Uiteraard is er ook gedacht aan de Daniel Wellington klein. Heb je onze collectie Daniel Wellington vrouwen al gespot?

 

Daniel Wellington waar te koop? Daniel Wellington kopen?


Een Daniel Wellington horloge is wat ons betreft echt geschikt voor elke gelegenheid. Een avondje stappen, sporten, een terrasje. 

Wil je een product van Daniel Wellington kopen? Hiervoor hoef je niet meer de deur uit om naar de Daniel Wellington winkel te gaan. Lieve Daniel Wellington vrouwen/Daniel Wellington dames zoek niet langer verder, want bij Styledeals kun je Daniel Wellington online kopen. Wanneer koop jij een Wellington horloge? 

Bekijk hier ons hele assortiment Daniel Wellington horloges.

Lees meer Lees minder