CLUSE horloges

 

Het verhaal achter de prachtige CLUSE horloges


Het verhaal van een CLUSE horloge begint bij het vinden van de schoonheid in eenvoud. Volgens CLUSE hoeft eenvoud niet saai te zijn, omdat het juist finesse en energie uitstraalt. Door de eenvoud blijf je dicht bij jezelf en wordt je minder gemakkelijk afgeleid van de echter belangrijke dingen die je in het leven tegenkomt. 

Op basis hiervan is CLUSE elegante en minimalistische horloges gaan ontwerpen die zeer geschikt zijn voor de stijlvolle vrouw. Een horloge van CLUSE haalt uit beste uit je outfit en maakt je outfit helemaal af. CLUSE verteld je niet alleen de tijd, maar laat je ook stilstaan bij mooie momenten en om aandacht te trekken door zijn outfit. 

In het CLUSE atelier worden CLUSE horloges met veel aandacht en zorg gemaakt. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met materiaal, kwaliteit en stijl. Het atelier van CLUSE is gevestigd in Amsterdam, waar dagelijks horlogemakers werken aan kwaliteit en reparaties. 

Je zult het misschien niet verwachten, maar het merk CLUSE is opgericht door 2 mannen. Namelijk Ed en Rudyard. Ze zijn het horlogemerk gestart met als doel stijlvolle minimalistische horloges voor dames. CLUSE horloges worden op dit moment in ongeveer 40 landen verocht in winkels en in meer dan 100 landen online. Beide mannen waren voorheen al werkzaam in de horlogewereld en voor beiden was het dan ook een logische stap om hierin een eigen merk te gaan starten. De mannen hebben CLUSE echt neergezet als fashion merk in plaats van een horlogemerk. De focus ligt op fashion, wat voor hun product erg goed werkt. Het merk werkt op dit moment aan hun internationale groei en ze zouden dan ook graag CLUSE winkels willen gaan openen. 

CLUSE verkoopt lederen bandjes in staandaar kleuren, maar ook in apartere kleuren. Het bandje van CLUSE is smal. De bandjes van CLUSE zijn makkelijk te verwisselen. Er zit een soort schuifjessysteem in waardoor je zo de bandjes kunt verwisselen. 

Welke CLUSE horloges vind jij mooi?

CLUSE horloge online kopen bij Styledeals
De CLUSE horloges van Styledeals zijn een leuk & goedkoop cadeau om aan iemand te geven. Bij Styledeals ben je verzekerd van een snelle levering van je bestelling. Wanneer je op werkdagen of op zondag voor 22:00 uur je bestelling plaatst, dan ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis. Meer informatie over alle mogelijkheden vind je op onze verzending & retouren pagina

Bekijk hier ons hele aanbod CLUSE horloges.

 

Lees meer Lees minder