1
2

Merken

Merk

Kleur

Materiaal

Prijs instellen

1
2
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Horloges

Heb jij je dames horloges al geteld?

Waarom dragen we eigenlijk nog een horloge? Door de komst van de smartphone dragen eigenlijk steeds minder mensen een horloge. Toch zijn wij ervan overtuigd dat iedereen een horloge zou moeten dragen, en ja ook jullie dames. Dames horloges zijn wat ons betreft echt onmisbaar!

Een horloge is namelijk een echt statussymbool. Bepaalde merken worden dan ook geassocieerd met luxe, kwaliteit en elegantie. Zoals bijvoorbeeld Michael Kors horloges. 

Je kunt ook een horloge dragen als stijl statement. Zo zijn er grappige horloges, romantische, elegante, stoere, klassieke en zakelijke horloges. Wat je om je pols draagt kan dus een statement zijn over jezelf. Het zegt dus eigenlijk iets over de drager. 

Ook hoor je steeds vaker dat mensen bewust proberen hun smartphone minder vaak te gebruiken, omdat ze bijvoorbeeld bang zijn dan ze het verkeerde voorbeeld geven aan hun kinderen, te weinig aandacht hebben voor hun partner of vinden dat hun telefoon teveel aandacht krijgt. In zo'n geval is een horloge dus ook erg handig om te zien hoe laat het is. Je telefoon zou je namelijk in de verleiding kunnen gaan brengen om gelijk even social media te checken. 

Daarnaast is een horloge ook erg makkelijk. Natuurlijk hebben de meeste mensen hun telefoon bij zich, maar aangezien deze steeds groter worden moet je deze dan wel eerst even uit je tas of zak halen. Om de tijd op je horloge te zien hoef je alleen maar even naar je pols te kijken. 

Hetgeen dat wij erg mooi vinden aan horloges is dat het kan gebruikt worden om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld voor je eindexamen, achttiende verjaardag, of als je ergens al veel jaar werkt. Hierdoor krijgt het een emotionele waarde. Een hele mooie reden wat ons betreft. 

Kortom lieve dames ga leuk dames horloges sparen, wij hebben alvast genoeg redenen voor jullie bedacht!

Horloge online kopen bij Styledeals
De horloges van Styledeals zijn een leuk & goedkoop cadeau om aan iemand te geven. Bij Styledeals ben je verzekerd van een snelle levering van je bestelling. Wanneer je op werkdagen of op zondag voor 22:00 uur je bestelling plaatst, dan ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis. Meer informatie over alle mogelijkheden vind je op onze verzending & retouren pagina

Bekijk hier onze hele collectie horloges.

Lees meer Lees minder