Michael Kors

Het begin van het bekende merk Michael Kors

Het begon allemaal toen Michael Kors in 1959 geboren werd te Long Island. Hij studeerde modeontwerp in New York bij de Fashion Institute of Technology. Toen Kors 19 jaar was, kreeg hij zijn allereerste grote opdracht om een collectie te ontwerpen voor het gerenommeerde modeboetiek Lothar’s in New York. Deze werd heel goed ontvangen en hij kreeg veel goede kritiek. Kors vond dit een passende tijd om zijn eigen merk te starten en dat deed hij dan ook. In 1981 had hij dus zijn eigen merk Michael Kors opgericht. Het merk had een hele duidelijke stijl en dat bleef ook zo. Het was een luxueus, typisch Amerikaans merk. Het was chic, maar ook elegant en tijdloos.

Waarom Michael Kors horloges?

De horloges van Michael Kors zijn voor alle gelegenheden gepast en kunnen altijd gedragen worden. Ze staan zowel voor status als elegantie De meeste Michael Kors horloges zijn voor een grote deel verguld met rosé goud. Het merk richt zich vooral op dameshorloges en ze hebben dan ook 112 verschillende modellen om uit te kiezen.

 

Wanneer weet je of een Michael Kors horloge bij je past?

  • Je bent op zoek naar een perfect cadeau voor een speciaal persoon of jezelf.
  • Je vindt het niet zo erg om wat meer te besteden aan een designershorloge van hoge kwaliteit
  • Je wilt een horloge dat stijl heeft en chic is.

 

Wil je dus een horloge kopen die iedereen om laat kijken? Dat kan met een Michael Kors horloge! Ben je al overtuigd om een Michael Kors horloge te kopen? Heb je meer informatie nodig? Kijk dan nu op fashionthings.nl

Lees meer Lees minder