1
2
3
4
5
6

Merken

Merk

Kleur

Materiaal

Sieraad type

Telefoonhoesjes

Prijs instellen

1
2
3
4
5
6
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Fashionthings

Fashionthings is een merk dat jonge succesvolle vrouwen aanspreekt die de nieuwste modetrends volgen. Voor de #girlboss met haar #citylife-levensstijl bieden zij een verzameling must-have sieraden en accessoires. 

iPhone covers
Het merk Fashionthings werkt graag samen met opkomende en gevestigde ontwerpers om collecties met een beperkte oplage te maken. Bijvoorbeeld de Limited Edition milieuvriendelijke telefooncovers die zij hebben ontwikkeld met de beroemde DJ Sam Feldt. Die covers zijn ontworpen door zijn art director Dzanar en je herkent deze ontwerpen van billboards op Times Square en ze worden gebruikt als visuals tijdens clubshows op de grootste locaties over de hele wereld. Voor Sam en zijn Heartfeldt Foundation heeft Fashionthings zich gericht op het creëren van een 100% milieuvriendelijk product door alleen 100% gerecycleerde materialen en milieuvriendelijke inkten te gebruiken. Ook doneert Fashionthings een percentage van de inkomsten aan de Heartfeldt Foundation om hen te helpen een duurzamere planeet te creëren. 

Sieraden

The Palmtree Collection
The Palmtree Collection bestaat uit een armbandjekettingoorbellen en een enkelbandje. Allemaal met een palmboompje verwerkt in het design. Combineer de Find Me Under The Palm Oorbellen met de Find Me Under The Palms Ketting. Of draag het Find Me Under The Palms Armbandje samen met het Find Me Under The Palms Enkelbandje. 

The V Collection
The V Collection bestaat uit een armbandjekettingoorbellen en een enkelbandje. Allemaal met v-tjes verwerkt in het design. Combineer de Queen V Oorbellen met de Queen V ketting. Of draag het Queen V armbandje samen met het Queen V enkelbandje. 

The Star Collection
The Star Collection bestaat uit een ringarmbandjeketting en een enkelbandje. Allemaal met een ster verwerkt in het design. Combineer de Shining Star Ring met het Shining Star armbandje. Of draag het Shining Star Enkelbandje samen met de Shining Star Ketting. 

The Heart Collection
The Heart Collection bestaat uit een ring, het armbandje, de ketting, oorbellen en een enkelbandje. Allemaal met het Fashionthings logo verwerkt in het design. Draag het Follow Your Heart Armbandje samen met de Follow Your Heart Ketting. Of de Follow Your Heart Ring samen met de Follow Your Heart Oorbellen. In de zomer draag je het Follow Your Heart Enkelbandje samen met de rest van je sieraden voor de complete look!

Fashionthings bangles
Bangles zijn een echt musthave binnen je sieraden collectie. Ga jij voor een quote bangle? Bij Styledeals hebben wij een ruim assortiment quote bangles. Wat dacht je van explore the worldlovepositive vibes of dream big?

Liever een bangle zonder quote? Dat kan! Wij verkopen ook basic bangles. Wij hebben alle bangles in 2 verschillende maten ( 4 mm & 8 mm) en verkrijgbaar in 3 kleuren; goud, zilver en rosé. Mix & match onze bangles met elkaar voor een echte armparty!

 

Lees meer Lees minder