Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Wenskaarten

Weet je nog die goede oude tijd waarin je wel is wenskaarten naar iemand stuurde? Of dat je kaartjes kreeg voor je verjaardag! Van je ooms, tantes die je bijna nooit zag en van vrienden en vriendinnen. Die liet je dan een poosje in je huis/kamer staan en vervolgens gooide je ze weg of bewaarde je ze. Of dat je op vakantie ging en een briefje met adressen meenam, omdat je vanaf je vakantieadres ansichtkaarten wilde sturen. Tegenwoordig worden de meeste felicitaties gedaan met appjes en social media. Verlang je ook terug naar de goede oude tijd van kaarten sturen? En dan niet alleen met kerst. 

 

Een wenskaart is speciaal

Niemand die het op dit moment nog verwacht een echte kaart in de bus. En daarom is het extra speciaal! Naar wie je de kaart ook stuurt en wat je er ook opschrijft. Alleen al het feit dat je de moeite hebt genomen om een kaart te kopen en te versturen! Daar scoor je al punten mee. Hoe klein ook het gebaar, het is de ultieme verrassing! 

Door een handgeschreven kaart te sturen laat je zien dat je ergens tijd en energie in hebt gestoken. En door daar met je eigen hand geschreven een tekst op te zetten, maak je je boodschap zoveel persoonlijker. Er is namelijk niemand anders die dit bericht ziet en het is ook voor een speciaal persoon bestemd. Dat is met berichten die je via social media verstuurt wel anders! 

Wat ons betreft blijft een kaart een blijvende, tastbare herinnering. Een kaart met een mooie tekst of afbeelding kun je ophangen of neerzetten en wanneer je ernaar kijkt dan weet je weer even dat je geliefd bent. 

Heb je iets goed te maken? Dit is extra krachtig met een handgeschreven kaart! 

Zomaar? En eigenlijk zou je geen echte reden moeten hebben om een kaartje te sturen. Gewoon om te laten weten dat je aan iemand denkt moet al voldoende zijn. Dus niet alleen met een verjaardag, met kerst of een huwelijk maar zomaar, een lief gebaar voor iemand die het verdient! 

Kortom inslaan die wenskaarten, want wat ons betreft komen wenskaarten echt altijd van pas! 

Bekijk hier ons assortiment wenskaarten.

Lees meer Lees minder