1
2

Merken

Merk

Kleur

Materiaal

Telefoonhoesjes

Prijs instellen

1
2
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Telefoonhoesjes

Onze telefoonhoesjes

Een peperdure telefoon wil je natuurlijk ook vanzelfsprekend zo lang mogelijk gebruiken en er ook plezier aan hebben. Daarom is het heel erg verstandig om je telefoon te beschermen met een telefoonhoesje! Hoe vaak hoor je niet verhalen over een kapotte telefoon of een verdronken smartphone door een plons water. Zo zonde! En echt niet leuk! Het gebeurt echt zo vaak! Daarom is het verstandig om voor een stevig telefoonhoesje te kiezen. Naast het beschermen van je toestel. 

Je kunt natuurlijk extra zuinig omgaan met je toestel, maar zoals je wellicht al weet zit een ongeluk in een klein hoekje. 

Telefoons zijn tegenwoordig extra groot. De kans dat je telefoon uit je zak valt is dan ook extra groot. Ik neem aan dat je liever een sterk hoesje wil dan dat je  je telefoon moet laten repareren. Het repararen kost al snel meer dan het hoesje. 

Om schade te beperken hebben veel mensen een telefoonhoesje, hoewel ze vaak ook een leuk uiterlijk aan de telefoon toevoegen zijn de hoesjes niet puur decoratief. Ze hebben ook nog een functie, namelijk schadebeperking. Dit is ook een hele grote reden waarom je het hoesje koopt. Ze geven dus je telefoon een leuk uiterlijk, waardoor je telefoon een eigen identiteit krijgt en een tintje meer persoonlijkheid. 

Zorg er dus voor dat jouw telefoon altijd goed beschermd is tegen schade, hierdoor zul je minder snel aan reparatie toe zijn. De kosten van de reparatie kunnen namelijk nogal hoog zijn! En een hoesje zal de kosten van eventuele reparaties verlagen. 

Fashionthings iPhone covers
Het merk Fashionthings werkt graag samen met opkomende en gevestigde ontwerpers om collecties met een beperkte oplage te maken. 

Fashionthings x Heartfeldt
De Limited Edition milieuvriendelijke telefooncovers die we hebben ontwikkeld met de beroemde DJ Sam Feldt. Die covers zijn ontworpen door zijn art director Dzanar en je herkent deze ontwerpen van billboards op Times Square en ze worden gebruikt als visuals tijdens clubshows op de grootste locaties over de hele wereld. Voor Sam en zijn Heartfeldt Foundation heeft Fashionthings zich gericht op het creëren van een 100% milieuvriendelijk product door alleen 100% gerecycleerde materialen en milieuvriendelijke inkten te gebruiken. Ook doneert Fashionthings een percentage van de inkomsten aan de Heartfeldt Foundation om hen te helpen een duurzamere planeet te creëren. 

Fashionthings X Mevrouw Knot
Milou Curvers is het gezicht onder het witte wiebelknotje van Mevrouw Knot. Een grafisch ontwerpstudio gevestigd in het zuiden van het land. Ontwerp op maat is wat in ieder project opnieuw centraal staat. 

 
Voor Fashionthings heeft Mevrouw Knot een set van drie iPhone covers ontworpen. We hebben gekozen voor een roze basiskleur. Want hé, iedereen kan zo nu en dan een touch of pink gebruiken! De quotes "Dream big" & " Go for it girl" zijn met de hand geschreven en worden gecombineerd met vrolijke kleuren en fijne patroontjes. Voor welke iPhone cover ga jij
 
100% milieuvriendelijk product door alleen 100% gerecycleerde materialen en milieuvriendelijke inkten te gebruiken.

 

Welk telefoonhoesje past bij jou?

 

Het leuke aan telefoonhoesjes vinden wij de verschillende soorten en kleuren. Hierdoor wordt je telefoon veel meer eigen. We zijn dan ook benieuwd naar wat voor telefoonhoesje jij op zoek bent!

Bij Styledeals hebben we heel veel telefoonhoesjes om je toestel optimaal te kunnen beschermen. 

Bekijk hier ons hele assortiment telefoonhoesjes!

Lees meer Lees minder