Sleutelhangers

Raak jij vaak je sleutels kwijt? Bij Styledeals hebben wij een aantal sleutelhangers om je sleutels op een leuke manier bij elkaar houden.

 

Schattig, klein & handig


Een klein portemonneetje als sleutelhanger is super handig. Het heeft precies genoeg ruimte voor wat geld en pasjes. Ideaal om mee te nemen naar een festival of feestje. Van het Nederlandse merk Studio Sweet & Sour hebben wij een aantal mooie exemplaren in onze collectie. Het sleutelhanger zakje in saffiano materiaal bedrukt met tropische palmbomen voor een heerlijk zomer gevoel het hele jaar door! Daarnaast is er ook de velvet collectie. Die bestaat uit een groen en roze sleutelhanger zakje van een lekker zacht stofje ;) Voor de stoere look kies je voor de holographic silver of gold grain variant van het merk Studio Sweet & Sour.

Fake fur is back!
We spotten de bolletjes van zacht nepbont aan sleutelhangers en aan de tassen van menig fashion blogger en celebs. Deze sleutelhangers kunnen je tas net dat beetje extra geven, of hang een mooie faux fur sleutelhanger aan je sleutelbos en je raakt hem nooit meer kwijt.

Lees meer Lees minder