Sjaals

Sjaals! Perfect om je outfit mee af te stijlen! Je kunt de sjaal op verschillende manieren dragen en hij is makkelijk te combineren bij elke stijl. 

Het is gezond om iedere dag naar buiten te gaan. Het liefst tussen 11 uur 's ochtends en 3 uur 's middags, wanneer de zon zich laat zien. Het is dan heel slim om een sjaal om te doen. Een sjaal houdt je keel, neus en longen goed warm. In de luchtwegen zitten namelijk bloedvaten die zich bij kou vernauwen. Daardoor wordt de toevoer van lymfocyten naar de luchtwegen verminderd en hebben virussen meer gelegenheid om zich te vermenigvuldigen. Wat ons betreft een onwijs goede tip om je weerstand te verbeteren!

 

Welke sjaal past bij jou?

 

Wanneer het buiten koud wordt doe je een muts op je hoofd, wanten aan je handen en een sjaal om je nek. Het zou kunnen gaan vervelen, maar je kunt echt niet zonder deze verwarmende accessoires. Met een beetje variatie, kun je zorgen dat je er toch elke dag anders uit ziet. Ook kun je een sjaal op verschillende manieren dragen. 

 

  • Klassieke look - Zo kun je voor de klassieke look gaan. Dit is een manier die de meeste mannen gebruiken. Pak de sjaal in het midden vast om zo een lus te maken en steek beide uiteinden door de lus. 
  • Hangend - Laat je sjaal simpelweg hangen over je schouders en draag deze over je jaasje. Mits ie niet langer is dan je jasje dan zou je de sjaal ook onder je jasje kunnen dragen. Dit is net even wat warmer. 
  • De Parisian knoop - Sla de sjaal dubbel, draai hem om je hals en haal de uiteindes door de lus.
  • Over the shoulder - Het ene uiteinde voor je lichaam, het andere uiteinde over je schouder hangend aan de achterkant van je lichaam. 
  • Wiplash- Wikkel de sjaal om je nek

Kortom sjaals zijn goed voor je weerstand en door deze op verschillende manieren te dragen zie je er steeds weer anders uit!

Sjaals online bij Styledeals bestellen
Bij Styledeals ben je verzekerd van een snelle levering van je bestelling. Wanneer je op werkdagen of op zondag voor 22:00 uur je bestelling plaatst, dan ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis. Meer informatie over alle mogelijkheden vind je op onze verzending & retouren pagina

Bekijk hier de hele collectie sjaals.

Lees meer Lees minder