Notitieboekje

Waarom is een notitieboekje zo handig? 
Misschien denk je: een notitieboekje?  Wij vinden een notitieboekje heel erg leuk en super handig. In een notitieboekje schrijf je de dingen die in je hoofd omgaan op dat moment of dingen die je als geheugensteuntje opschrijft, je maakt een to do list en ga zo maar door. Kortom je kiest helemaal zelf wat je er in opschrijft. Het leuke is dat je bijvoorbeeld je geheugensteuntje kan opzoeken, maar daarnaast is het ook een soort uitlaatklep om sommige dingen op te schrijven. 

Hoe frustrerend is het als je je dromen vergeet. Vaak weet je vlak nadat je wakker bent geworden je droom nog wel en dat is het perfecte moment om je dromen op te schrijven. Hoe leuk is het om ze op te schrijven en er later een patroon in te vinden?

Maar daarnaast is het ook erg goed om doelen te stellen in het leven. Of het nu dagelijks, maandelijks, jaarlijks of verdeeld over je leven is In een goals boekje kun je al je doelen opschrijven en zo een lijstje bijhouden. Hierdoor blijf je jezelf eraan herinneren en kun je jezelf belonen wanneer je iets afstreept. Je zou ook je ervaringen in je goals boekje kunnen opschrijven. 

Iets wat ook erg leuk is is om door middel van foto's een eetdagboek bij te houden, maar dat kun je natuurlijk ook doen door gewoon te schrijven. Wanneer je graag iets aan je voeding wil veranderen dan kan het een heel helder zijn om een eetdagboek bij te houden. Hierdoor heb je goed inzichtelijk wat je eet. Overigens moet je hier niet in doorslaan. 

Wanneer je een blog hebt dan is een notitieboekje echt een uitkomst. Je kunt het gebruiken voor je planning, maar ook om je ideeen in op te schrijven en bepaalde artikelen of video's uitwerken. 

Minder leuk, maar wel handig is een notitieboekje voor je inkomsten en uitgaven zodat je een goed overzicht hebt waar je geld naartoe gaat. 

Je kan je notitieboekje natuurlijk ook als dagboek gebruiken. 

Ben je iemand die de hele wereld rondreist? Dan is het heel gaaf om daar een boekje van bij te houden. Welke landen wil je bezoeken? Wanneer ga je dat doen? Wat moet je meenemen? Welke verhalen heb je daar meegemaakt? Uiteindelijk een heel tof rapport met landkaarten en vliegtickets die erin geplakt zijn!

Kortom genoeg redenen om een notitieboekje te kopen!

 

Notitieboekje online bij Styledeals bestellen


Bij Styledeals ben je verzekerd van een snelle levering van je bestelling. Wanneer je op werkdagen of op zondag voor 22:00 uur je bestelling plaatst, dan ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis. Meer informatie over alle mogelijkheden vind je op onze verzending & retouren pagina

Bekijk hier onze hele collectie notitieboekjes.

Lees meer Lees minder