Deskplanner

Een deskplanner is een handige weekplanner die handig is in gebruik. Een deskplanner is een langwerpig notitieboek met ringband. Leg je hem horizontaal en sla je hem open dan zie je op de bladzijde vakken: voor je to do's, notes en een leeg vak. Ook zie je de dagen van de week. Het is het handigst om de deskplanner op je bureau/werkplek te leggen. Het is dan ook heel handig wanneer je voornamelijk op 1 plek bent. 

Op een deskplanner vul je in wat je welke dag wil doen, zodat je alvast een beeld hebt van wat er in die week gepland staat. Zo hoef je eigenlijk maar kort na te denken wat je moet doen. De deskplanner is dus vooral ontwikkeld om overzicht te houden, maar ook om niet constant na te hoeven denken over wat je op een dag wil gaan doen. En dat zorgt weer voor meer rust en focus. 

 

Voordelen van een deskplanner

 

- Een deskplanner is overzichtelijk, je krijgt een duidelijk beeld van wat je in een week wil en moet doen.

- Het ziet er leuk uit

- Het bespaart tijd, want anders moet je zelf steeds een overzicht maken. 

Nu zul je misschien denken, maar waarom heb je dan niet gewoon een agenda? Middels een deskplanner kun je dit gescheiden houden. Zo kun je in je agenda je afspraken zetten en in je deskplanner wat je moet doen die dag. Wanneer je elke dag een to do list, maakt is het wel zo makkelijk om dit gescheiden te houden. 

Wanneer je slecht bent in plannen is dit wat ons betreft zeker een uitkomst. Lijstjes geven je structuur en overzicht. Soms moet je dingen opschrijven, omdat je simpelweg anders gewoon vergeet. Hierdoor orde je dit voor jezelf. 

Studio Sweet & Sour deskplanner
Het merk Studio Sweet & Sour heeft een mooie deskplanner ontworpen met aan de ene kant ongedateerde kalenderpagina's en aan de andere kant een to do & do not forget lijstje en notitie ruimte. Super handig! Hij is verkrijgbaar in twee verschillende versies een tropische palmbomen printje en een cadillacs en flamingo's printje. In dezelfde printjes is nog meer stationary verkrijgbaar bij Styledeals.

Deskplanner online bestellen bij Styledeals
Wellicht is de deskplanner ook iets voor jou? Het leukste van het afstrepen van to do's op je deskplanner geeft echt een onwijs goed gevoel vinden wij. Bij Styledeals ben je verzekerd van een snelle levering van je bestelling. Wanneer je op werkdagen of op zondag voor 22:00 uur je bestelling plaatst, dan ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis. Meer informatie over alle mogelijkheden vind je op onze verzending & retouren pagina

Bekijk hier ons assortiment deskplanners.

Lees meer Lees minder