1
2
3
4
5

Merken

Merk

Kleur

Materiaal

Telefoonhoesjes

Prijs instellen

1
2
3
4
5
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

If you can't stop thinking about it buy it!

Accessoires combineren

Door accessoires te combineren maak je iets helemaal af. Maar wat past nu het beste bij elkaar. Een basisregel van combineren is het rustig houden. Ga voor maximaal 2 opvallende items. Heb je drukke prints? Kies dan voor simpele accessoires. 

Goud en zilver
Goud en zilver door elkaar, blijft voor veel mensen lastig te combineren. Maar waarom kies je niet voor verschillende accessoires in goud en zilverkleur. Dan kan wel heel mooi zijn. 

Kleuren
De truc met accessoires is dat je kleuren gebruikt die je terug laat komen. Het is niet mooi om accessoires in allerlei verschillende kleuren te gebruiken. Kies liever voor bijvoorbeeld drie kleuren. Maak er geen regenboog van. 

Onze kersjes op de taart die jouw outfit compleet maken

- Ondanks dat het horloge met de komst van de mobiele telefoon volledig overboden is, blijft het een leuk accessoire. 
- De bolhoed. Deze is er niet alleen voor Charlie Chaplin, bluesmuzikanten en heren. Ze zijn er in allerlei leuke kleurtjes. 
- De flaphoed. Perfect voor jouw tripje naar Saint Tropez. 
- De tas - klein of groot. 

Vind je het net wat aan de saaie kant? Maar wil je het toch perse? Hoe kun je het dan opleuken, zodat je look ook meteen gelijk een stuk leuker is. Nou het is easy: 1, 2, 3 verwelkom accessoires in je leven. Een hoed kan bijvoorbeeld je outfit een instant upgrade geven. Een bandana is multifunctioneel; kan om je hoofd, als riem of gewoon om je hals. Dit effect kun je ook bereiken met mooie sieraden. Een eyecatcher van een ketting, minimalistische armbandjes, een opvallende grote ring en je outfit knapt er direct van op. En iets wat het ook altijd goed doet is een riem. Shop bij Styledeals de leukste accessoires die jou een boost geven. 

Bekijk hier ons hele assortiment accessoires.

 

Lees meer Lees minder